İzmir Orduevleri Müdürlüğü İşkur Aracılığıyla İşçi Alımı Yapıyor

İzmir Orduevleri Müdürlüğü İşkur Aracılığıyla İşçi Alımı Yapıyor

İzmir Orduevleri Müdürlüğü, İşkur aracılığıyla bir ilan yayımlayarak KPSS'li ve KPSS şartsız işçi...

​İzmir Orduevleri Müdürlüğü İşkur Aracılığıyla İşçi Alımı Yapıyor
İzmir Orduevleri Müdürlüğü, İşkur aracılığıyla bir ilan yayımlayarak KPSS'li ve KPSS şartsız işçi alımları yapacağını duyurdu. Alım yapılacak pozisyonlar ile diğer detaylar haberimizde...
 
İzmir Orduevleri Müdürlüğü, İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; Temizlik Görevlisi (1), Aşçı (1), Resepsiyon Görevlisi (1), Garson (1) pozisyonunda görevlendirilmek üzere daimi/tam süreli işçi alımı yapılacak.
 
Adaylarda Aranılan Genel Nitelikler
İşçi alım ilanına başvuru yapacak adayların; Aşçı alınacak ve Temizlik Görevlisi pozisyonu için ilköğretim, Resepsiyon Görevlisi ve Garson için ise lisans programlarından mezun olmaları gerekiyor.
 
Adayların, sabıka kaydı olmaması, bilgisayar ofis programlarını kullanabiliyor olması, mesleğini icra edemeyecek bir sağlık problemine sahip olmaması gerekiyor. Ayrıca BİMED Paket programını kullanabilmek de tercih sebepleri arasında yer alıyor.
 
Aşçı pozisyonu için mesleğinde En az ''4'' yıl iş deneyimini gösterir SGK dökümü ile belgelemek ve hijyen eğitimi sertifikasına sahip olmak gerekiyor. Temizlik Görevlisi için İş Sağlığı ve Güvenliği sertifikasına ve genel hijyen ve ürün kullanımı sertifikasına sahip olmak gerekiyor. 
 
Ayrıca lisans mezunu adayların, 2016 KPSSP-3 puan türünden en az 60 almış olmaları da aranan şartlar arasında.
Başvurular esnasında gerçeğe aykırı beyan verdiği tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve yasal işlem başlatılacak. 
 
Öncelik hakkına sahip olan adaylar, sınava katılmadığı ve işi reddettiği zaman öncelik hakları ortadan kalkacak. Bu adaylar, öncelik hakkından ikinci kez yararlanamayacak. KPSS puanı ile yapılacak alımlarda
 
Başvurular Nereden Ve Nasıl Yapılacak?
İzmir Orduevleri Müdürlüğü işçi alım ilanında talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları, 8 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek. İlana başvurular, İşkur İzmir İl Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden online olarak yapılabilecek.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler